Premi Frederic Pujulà
Convocatòria V concurs narrativa curta de gènere fantàstic Ciutat de Figueres 2021.

BASES DEL PREMI DE NARRATIVA CURTA DE GÈNERE FANTÀSTIC FREDERIC PUJULÀ - CIUTAT DE FIGUERES 2021

  • Poden participar tots els autors majors de divuit anys amb una única obra original i inèdita (i que no hagi estat premiada en cap altre concurs ni estigui pendent de cap altre veredicte), en llengua catalana.
  • El relat versarà sobre qualsevol temàtica que es pugui considerar de gènere fantàstic (entenent que en són les obres de ciència-ficció, fantasia i terror sobrenatural). 
  • Els textos han de tenir una extensió màxima de 30 fulls i han de ser escrits a doble espai, justificats, per una sola cara i en lletra Times New Roman, cos 12.
  • El premi per al relat guanyador estarà dotat amb 300 euros. Els patrocinadors del concurs es comprometen a sobredotar aquesta quantitat en un 10%, que anirà destinat a l'entitat amb finalitats socials que esculli el guanyador.
  • El relat guanyador apareixerà publicat a 'Freakcions. Revista de narracions estranyes' de l'associació cultural ‘El biblionauta’ de l'any en curs, en format paper i digital. S'estipula que al guanyador se li enviarà un exemplar imprès.
  • L'autor de l'obra guanyadora ha d'assistir en persona a recollir el premi, o bé delegar-ho en una altra persona. En cap cas s'enviarà el premi per correu.
  • El jurat que decidirà el guanyador estarà integrat per professionals vinculats a la literatura i als gèneres fantàstics. El jurat es reserva el dret a declarar el premi desert.
  • Les obres s'han d'enviar abans del dia 31 d’agost de 2021 a: associaciodeveinsrallysud@hotmail.com En el títol del missatge ha de figurar: PREMI FREDERIC PUJULÀ 2021. S'hauran d'enviar dos arxius adjunts nomenats segons el següent exemple: titoldelobra.pdf i titoldelobraPLICA.doc. El primer document contindrà l'obra, en format .pdf. El segon document contindrà la plica, és a dir: títol, nom i cognoms de l'autor, data de naixement, DNI, adreça postal completa, adreça de correu electrònic i número de telèfon, així com un text en el qual l'autor es comprometi a acceptar les bases del premi i indiqui l'ONG a la qual vol donar el % del premi.
  • El lliurament de premis tindrà lloc el dia 26 de setembre del 2021 a l'Auditori Caputxins (Figueres, C/ del Rec Arnau, 8) en el marc de la III Convenció 'FantastiCAT'.
  • Mitjançant la seva participació, tots els autors manifesten que l'obra és de la seva autoria i que els seus drets d'edició i/o reproducció no estan cedits a tercers. La participació en aquest certamen implica l'acceptació sense reserves d'aquestes bases. Tota responsabilitat derivada de l'incompliment d'aquest punt recau directament sobre l'autor.

Descarrega't les bases en pdf: Edició_2021 


Llista de guanyadors

D'ençà la primera edició, els premiats han estat:

2017

Marc Juera Conchillo
'Terres mortes'

                                                                                                                                                                                       

2018

David Castejón Ferrer
'C.P.Urgatori:\<_'

                                                                                                                                                                                                  

2019

Jordi de Manuel
'Codi binari'

                                                                                                                                                                                         

2020

Jordi Morera Herrero
'L'Error'

                                                                                                                                                                                       

Associació de veïns Rally Sud

Carrer Pous i Pagès, 9, 17600 Figueres, Girona


Email: associaciodeveinsrallysud@hotmail.comMade with Mobirise - Try it